~Simple & Sweet ~

        Când ne gândim la The Cheesecake House ne gândim în primul rând la pasiune și totodată la un hobby pe care dorim să îl materializăm prin intermediul unui produs fin și delicat precum este cheesecake-ul. Considerăm că prin produsul nostru vom oferi clienților o experiență desăvârșită pe care vor dori să o repete cu fiecare ocazie.

        În concepția noastră, calitatea produsului este cheia succesului, asigurând acest lucru prin materia primă calitativă pe care o folosim.

       Principalul avantaj al cheesecake-ului este pregătirea acestuia din ingrediente naturale, mixate cu grijă și coapte la temperatura optimă. Așadar, în esență, o gustare sănătoasă, cu un gust bogat, care pur și simplu ți se topește în gură, dar paradoxal cu un număr de calorii mai scăzut în comparație cu alte deserturi tradiționale.  

      Vă așteptăm cu drag să încercați produsele noastre.

          “Life’s too short to say no to Cheesecake”

 

 

Despre noi

” A party without a cake is just a meeting” <Julia Child>

Calitate înainte de toate

Dorim să devenim cunoscuți prin calitatea și originalitatea produselor noastre, prin folosirea de materii prime de cea mai înaltă calitate, cheesecake-urile noastre cucerind prin textura fină și densă, alături de blatul crocant, excelent de servit, atât într-o zi calduroasă de vară, cât și o zi de iarna, alături de o cană de cafea

Pick-up

Strada Nicolae Iorga nr. 14

Sună-ne

0757 823 828

Scrie-ne

thecheesecakehousetgm@gmail.com