Termeni și condiții

Dispozitii generale:

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.cheesecakehouse.ro proprietatea The Cheesecake House SRL , societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu CUI RO37623890, nr. Inmatriculare J26/886/2017.

Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre tine a prezentilor termeni şi conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare prealabila.

Produsele:

Produsele comercializate de www.cheesecakehouse.ro sunt produse alimentare, ambalate de The Cheesecake House si in momentul livrarii sunt insotite de factura sau bon fiscal , conform legislatiei in vigoare.
Acestea vor fi livrate in limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc în oferta prezentata de www.cheesecakehouse.ro .

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect). De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

Preturile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA), precum si taxele de livrare,

Drepturi de autor:

Imaginile, continutul, descrierile si denumirile sunt proprietatea personala www.cheesecakehouse.ro.

Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa. Denumirea site-ului si insemnele grafice sunt proprietatea personala The Cheesecake House si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului.

Pentru a semnala incalcarea drepturilor de autor ne puteti contacta pe contact@cheesecakehouse.ro

Conciliere interna gratuita:

In cazul in care exista probleme referitoare la o comanda, puteti beneficia de o conciliere interna gratuita. Va rugam sa o contactati pe adresa de e-mail contact@cheesecakehouse.ro

Livrarea:

Livrarea produselor se face in timpul precizat in comanda.

Inaintea finalizarii comenzii, te rugam sa mentionezi data si ora la care doresti sa se faca livrarea, iar transportul este gratuit.

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale, te rugam sa le mentionezi la rubrica obsevatii inaintea finalizarii comenzii.

Respectarea cerintelor suplimentare se va face în functie de disponibilitatea serviciului de livrare. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu onora comanda în cauza / de a intarzia comanda.

Termenul de livrare se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate.

Modalitati de plata:

Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt: – platesti livratorului cash sau cu cardul , la momentul preluarii produsului .
Poti plati pentru cumparaturile tale si prin card bancar (plata online) prin euPlatesc. Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro).

Returnarea produselor:

Te rugam sa ne anunti in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei The Cheesecake House in ziua in care s-a primit produsul. De asemenea, te rugam sa ne comunici intentia de a-ti fi inlocuite produsele sau de a-ti primi banii inapoi. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin factura sau bonul fiscal in original.

Dupa primirea produselor returnate si verificarea lor, acestea vor fi inlocuite.

Daca doresti returul banilor, acestia vor fi rambursati prin card bancar in termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului . Iti vom rambursa integral contravaloarea produsului .

Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

Garantia produselor:

Garantia produselor comercializate de www.cheesecakehouse.ro este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice.

Va rugam sa pastrati factura sau bonul fiscal pentru a putea dovedi achizitionarea articolului in cauza de pe www.cheesecakehouse.ro .
Magazinul online respecta garantia legala privind conformitatea produselor” sau “Garantiile comerciale nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului”conform Legii 449/2003.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Pentru ca e dreptul tau sa iti spui parerea referitoare la bunurile si serviciile pe care le comercializam, ai posibilitatea de a suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita. De asemenea, poţi face sesizari cu privire la serviciile si produsele pe care ti le oferim, online pe www.anpc.gov.ro, prin scrisoare la adresa: Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, telefonic: 0759045333/0219551, prin e-mail: office@anpc.ro. Program de funcționare al instituției: luni – joi: 08:00 – 16:30 / vineri: 08:00 – 14:00

Date cu caracter personal:

La data de 28 decembrie 2015 a intrat în vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii, emisă de preşedintele Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal şi publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015.

Această decizie a fost emisă în temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, conform cărora autoritatea de supraveghere poate stabili şi cazuri în care notificarea nu este necesară.

Având în vedere necesitatea asigurării unei protecţii eficiente a drepturilor persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt supuse prelucrării, în special în cazul anumitor operaţiuni de prelucrare care prezintă riscuri pentru drepturile şi libertăţile persoanelor fizice, prin această reglementare Autoritatea de supraveghere a stabilit situaţiile în care se menţine în sarcina operatorilor obligaţia de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrării, la categoriile de persoane vizate sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor.